Conny Janssen Danst, Via Berlin & Ragazze Quartet

Conny Janssen Danst, Via Berlin & Ragazze Quartet

Normality No More

Schuberts Winterreise revisited
No Dutch? No problem!

Wat is eigenlijk normaal? En wie bepaalt dat? In Normality No More – een samensmelting van muziektheater, moderne dans en klassieke muziek – nemen drie topgezelschappen je mee in een neurodiverse belevingswereld. Grenzen vervagen tussen normaal en vreemd, neurotypisch en neurodivers, toeschouwer en deelnemer. Waar zit jij op het spectrum?   

In Normality No More wordt Schuberts Winterreise tot op het bot uitgebeend en weer opnieuw opgebouwd. In de oorspronkelijke Winterreise legt de hoofdpersoon een eenzame, winterse reis af nadat zijn liefde hem verlaten heeft. Op zoek naar innerlijke rust, maar gekweld en achtervolgd door herinneringen, blijft hij vertwijfeld achter op het ijs.

In Normality No More smelten moderne dans, muziektheater en klassieke muziek samen tot een nieuwe versie: een ode aan het contrasterende brein en een oproep tot begrip en empathie voor mensen die de wereld anders ervaren.

Over de makers

Met spraak­ma­kende programma’s heeft Ragazze Quartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toon­aan­ge­vende stemmen in de klassieke muziek. 

Conny Janssen Danst is sinds 1992 een van de meest toon­aan­ge­vende moderne dans­ge­zel­schappen in Nederland. De chore­o­grafie in Normality No More is in handen van Davide Bellotta, die jarenlang werkzaam was als danser in het gezelschap. 

Via Berlin vertelt met een volstrekt eigen vorm van muziek­the­ater persoon­lijke, herkenbare verhalen die symbool staan voor universele en maat­schap­pe­lijke thema’s die ons bezighouden.

No Dutch? No problem!

This performance doesn't contain much spoken language - all there is, will be in English. 

Datum do 20-02
Tijd 20:30
Prijs € 24,00 Normaal
€ 22,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 19-2-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets
Datum vr 21-02
Tijd 20:30
Prijs € 24,00 Normaal
€ 22,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 20-2-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets
Datum za 22-02
Tijd 20:30
Prijs € 24,00 Normaal
€ 22,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 21-2-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Spel

Dagmar Slagmolen

Dansers

Adi Amit, Thomas Fauc (stage), Yanaika Holle, Kenji van Nieuwenhuizen, Gaspar Ribeiro, Mariko Shimoda, Yashasvi Shrotriya

Muzikanten

Rosa Arnold, Annemijn Bergkotte, Nathalie Flintrop, Arturo den Hartog, Vitaly Medvedev, Enric Monfort, Genevieve Murphy, Ntjam Rosie, Jeanita Vriens

Concept

Ragazze Quartet, Dagmar Slagmolen, Davide Bellotta

Eindregie

Ria Marks

Choreografie

Davide Bellotta

Coaching en advies

Conny Janssen

Decorontwerp

Thomas Rupert

Ook interessant voor jou