Kijk ons / Hokwerda's Kind

Boudewijn Koole

Film Filmspecial

Een speciale vertoning van Hokwerda's Kind inclusief Q&A met regisseur Boudewijn Koole en de auteur van het gelijknamige boek, Oek de Jong.

Over de film
Lin (33) is langeafstandszwemster. Ze traint al jaren voor een oversteek van het Kanaal in recordtijd. Een paar weken voor haar race ontmoet ze Henri (38), een onderwaterlasser die, net als zij, opbloeit bij gevaar. Lin en Henri duiken head first in een intense liefdesrelatie. Ze trekken elkaar steeds dieper naar beneden en vergeten daarbij dat ook geliefden kunnen verdrinken.

Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. Boekhandel De Omslag in Rosmalen.

Q&A en signeersessie

Na de film volgt een uitgebreide Q&A met regisseur Boudewijn Koole en schrijver Oek de Jong. Moderatoren zijn filmprogrammeur van de Verkadefabriek Jan van den Brink en Mijke Pol, schrijfster, historicus en moderator bij onder meer Huis 73.

Na afloop van de Q&A is er de mogelijkheid om een boek aan te schaffen en deze persoonlijk te laten signeren door Oek de Jong.

Q&A en signeersessie

Kijk Ons

Kijk ons dwalen. Kijk ons begeren. Kijk ons vechten. Kijk Ons.

Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. Zo kunnen nog meer mensen genieten van alles wat de Nederlandse artistieke film ons te bieden heeft.

Kijk Ons is een initiatief van het Nederlands Film Theateroverleg en het Filmfonds. 

Kijk Ons

Regie Boudewijn Koole
Cast Kevin Janssens, Sanne Samina Hanssen
Genre Drama
Land Nederland
Gesproken taal Nederlands
Ondertiteling

N.v.t.

Tijdsduur 124 minuten
Kijkwijzer
Datum za 26-10
Tijd 19:30 tot 22:15
Prijs € 15,00 Normaal
€ 14,00 Supporter
€ 11,50 Student
Zaal Filmzaal 2
Bestel tickets

Ook interessant voor jou

Kies een taal