1-3-2023
Een gloednieuwe keuken
en een spiksplinternieuwe menukaart
De afgelopen twee maanden werd onze keuken grondig verbouwd. Een hoop breken, boren en bouwen verder is het zo ver: vandaag openen we de keuken!
Onze koks gaan voor je aan de slag vanuit hun gloednieuwe habitat. Als vanouds. Of eigenlijk, bijna als vanouds. Want behalve een nieuwe keuken, presenteren we ook een nieuwe kaart.
We koken met verse, lokale ingrediënten met zo min mogelijk voedselkilometers. Producten van lokale helden: culinaire makers, eigenzinnige boeren en kleine initiatieven die grote impact maken. Zo koken onze koks met Angelo’s schorseneren, Slow Escargots, Buitengewone varkens, Brabantse buffelmozzarella en nog veel meer lokale producten.
Met deze ingrediënten en inspiratie uit onze rijke regio maken onze koks elke dag de lekkerste gerechten voor je klaar. Vers, met vlees of vis, vegetarisch of veganistisch.
Nieuwsgierig? Lekkere trek?