Jeroens Clan - Korte Metten (reprise)

Jeroens Clan - Korte Metten (reprise)

Jeroens Clan

reprise

Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje.

Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen.

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma Tere zieltjes komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma Korte metten. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderderder. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Het tweede avondvullende programma van dit gezelschap presenteren we heel graag als onderdeel van Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 08-05
Tijd 20:30
Prijs € 22,00 Normaal
€ 20,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-5-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou