Sezgin Güleç

Sezgin Güleç

Wild, barbaars & bloeddorstig

reprise

Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024 en tourde door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij.

‘’Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die in de race zit om dé definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.’’

Over Sezgin:

“Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.” – Daniël Arends

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Het tweede avondvullende programma van Sezgin Güleç presenteren we heel graag als onderdeel van Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas
Datum vr 07-03
Tijd 20:30
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 6-3-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets
Datum za 08-03
Tijd 20:30
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-3-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou