Kids only (8+) / Taiki

Mirjam de With

Een avondje uit zonder je ouders!

Vanavond ga jij op stap met je vrienden, of je komt alleen en maakt nieuwe vrienden. We eten samen pizza en kijken naar de avontuurlijke familiefilm Taiki (8+). Na de film hebben we een bijzondere gast: de maker van de film! We gaan met haar kletsen en eindigen de avond met een ijsje. Dat wordt een topavond!

Over de film Taiki:
Bruno (9) heeft helemaal geen zin om met zijn ouders en zusje op vakantie naar Zweden te gaan. Hij blijft liever gamen met zijn digitale vriend Taiki. Maar zijn moeder vindt dat hij gameverslaafd is, en wil dat Bruno leert dat de echte wereld spannender is dan de computerwereld. Tijdens de veel te lange en saaie autorit begint Bruno uit verveling zo te klieren dat zijn ouders hem als waarschuwing uit de auto zetten. Als ze even later terugkomen om hem weer op te halen, is hij verdwenen in het grote Zweedse woud.

Herfstvakantie!

Misschien wel onze lievelingsvakantie: de Herfstvakantie. Voor kinderen, klein of groot, is er de hele herfstvakantie wat te doen in de Verkadefabriek!

Loop over de rode loper bij een echte filmpremière of kom een potje gamen in de filmzaal tijdens de Cinekid Festivaldag. In de theaterzalen zie je de dansvoorstelling Een Kleine Anatomie (4+) of de muzikale slapstickvoorstelling Peter zonder Wolf (4+). Ga zonder je ouders naar de film Taiki (8+) tijdens Kids Only en ontmoet de regisseur van de film. Doe mee aan de workshop Robotica bij de nieuwe animatiefilm Wilde Robot, ga voor het eerst naar de film tijdens Peuterpret (2+), schuif aan bij het familiefilmontbijt of kom kijken naar de mooiste kinderfilms!

Bekijk het programma
Herfstvakantie!

Regie

Mirjam de With

Cast

Pepijn van der Sman, Jennifer Hoffman en Tibor Lukács

Genre

Kinderfilm, avontuur

Land

Nederland

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

N.v.t.

Tijdsduur

85 min.

Kijkwijzer

6+

Datum za 19-10
Tijd 18:00 tot 20:30
Prijs € 14,50 Kind
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou

Kies een taal