Red de jungle (8+)

Red de jungle (8+)

Claude Barras

Een relaxte afsluiting van de vakantie! Schuif samen met de fam aan voor een heerlijk ontbijtje. Met een gevulde maag zak je vervolgens lekker onderuit in de filmzaal voor de prachtige stop-motionfilm Red de Jungle.

Red de jungle is een prachtige animatiefilm, zowel hartverwarmend als spannend, die zich afspeelt in de jungle van Borneo. We maken kennis met stadsmeisje Kéria, haar neefje Selaï en orang-oetangbaby Oshi. Samen proberen ze het tropische oerwoud te beschermen. Kéria woont samen met haar vader aan de rand van het oerwoud als haar neefje Selaï vanuit de jungle een tijdje bij hen komt wonen. Wanneer Kéria een baby oerang-oetan vindt, willen ze die samen verzorgen om het aapje later weer in het oerwoud vrij te kunnen laten. Maar de jungle wordt bedreigd door grote houthakbedrijven. Samen zullen Kéria, Selaï en Oshi obstakels trotseren om tegen de geplande houtkap te kunnen vechten.

Het is ook mogelijk de film zonder familieontbijt te bezoeken. Kies dan niet voor de combi-tickets, maar voor de reguliere ticket.

Familiefilmontbijt

Zondag 27 oktober, 10.30 uur | Kind € 11,25 / Volwassen € 15

Wil je je filmuitje extra speciaal maken? Kom dan naar het familiefilmontbijt! Vanaf 10.30 uur kun je in het café-restaurant aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, dat aan tafel wordt geserveerd. Na afloop genieten we samen van de film Red de Jungle.

Kaartjes reserveren? Klik op "Bestel combi-ticket". Er zijn twee aparte prijzen. Kinderen betalen € 11,25, volwassenen € 15.

Familiefilmontbijt

Regie Claude Barras
Cast

Anna-Marie Missoul, Mieke Laureys, Mona Van Den Eeden

Genre Animatie, familiefilm
Land Frankrijk
Gesproken taal Nederlands
Ondertiteling

N.v.t.

Tijdsduur 87 minuten
Kijkwijzer

7+

Datum zo 27-10
Tijd 10:30
Prijs € 11,25 Film & Ontbijt - Kind
Bestel combi-ticket
Datum zo 27-10
Tijd 10:30
Prijs € 15 Film & Ontbijt - Volwassen
Bestel combi-ticket
Datum zo 27-10
Tijd 11:40 tot 13:10
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Kind
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 5
Bestel tickets

Ook interessant voor jou

Kies een taal