Music Hub Night 2024

Music Hub Night 2024

November Music

Talent moet je koesteren en de ruimte geven. De muziekmakers van de toekomst mogen gerust een extra zetje in de rug krijgen. De Music Hub Brabant zet deze jonge musici en componisten in het zonnetje en geeft talentontwikkeling in de muziek een stevige plek binnen de Brabantse cultuursector. De Music Hub investeert in het muziektalent en is ontstaan uit een fusie van twee bestaande talentontwikkelingstrajecten Proud of the South voor de popmuziek, en New Arrivals voor de jazz en hedendaagse muziek. Makers als Sanne Rambags, Dyane Donck, Rianne Wilbers en Aart Strootman hebben dit traject succesvol doorlopen en zijn inmiddels in de hele wereld actief.

Music Hub stelt zich graag voor en tijdens November Music kan de nieuwsgierige luisteraar zich een hele avond lang onderdompelen in een bonte parade aan veelbelovende toekomstmuziek. Jonge Brabantse muziekmakers die tijdens de vijfde editie van de Music Hub Night aantreden zijn zangeres/componist Sylvie Klijn, saxofonist Nuno Silva, slagwerker Reggy van Bakel en Brian Omen (elektronica).

Saxofonist Nuno Silva speelt nieuw eigen werk waarbij hij licht en elektronica integreert in zijn muziek. Reggy van Bakel brengt een ambient/soundscape set. Zangeres Sylvie Klijn treedt op met haar trio Vagalumes met verder Tiago Lageira op gitaar en Floris van Elderen op percussie. 

Programma

20.00 - 20.30 uur: Nuno Silva (Verkadefabriek kleine zaal)
20.30 - 21.00 uur: Reggy van Bakel (Verkadefabriek clubzaal)
21.00 - 21.30 uur: Brian Omen (Verkadefabriek kleine zaal)
21.30 - 22.00 uur: Sylvie Klijn - Vagalumes (Verkadefabriek clubzaal)

Sylvie Klijn

Brian Omen

Reggy van Bakel & Escala

Nuno Silva

Datum ma 11-11
Tijd 20:00 tot 22:00
Prijs € 10,00 NM Normaal
€ 5,00 NM Festivalpas
Zaal Diverse locaties
Koop kaarten

Ook interessant voor jou

Kies een taal